Voor wie zijn deze behandelingen geschikt?

Ik richt mij in mijn praktijk/behandelingen voornamelijk op volwassen personen die de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben, in specifieke gevallen kan na overleg hier van worden afgeweken.

Bij voorkeur richt ik mij op mensen die al jaren flink wat pijn hebben aan het bewegingsapparaat, omdat de verandering en de verwondering hier misschien wel het grootst is.

De sessies zijn in beginsel dus geschikt voor iedereen die een gezondheidsklacht heeft waar zij of hij verandering in wenst. Bijvoorbeeld dus wanneer jij iemand bent met pijnklachten.

Maar even goed wanneer jij andere klachten of problemen hebt in jouw leven waar je verandering in zou willen, want het beperkt zich niet tot het lichaam. Maar wat betreft pijnklachten. Soms hoor ik mensen weleens zeggen dat ze geen “standaard pijn” hebben. Maar volgens mij bestaat er geen “standaard pijn” omdat ieder mens in zichzelf uniek is, is ook elke situatie dat.

Om het even dus of jouw pijn is gekomen na een operatie, na een auto ongeluk, door een blessure, door een whiplash, door een nek of rug hernia, door een verzwikking, of omdat je je been hebt gebroken. Misschien heb je al heel lang last van een stijve nek, of een pijnlijke schouder, een frozen shoulder. Of misschien heb je je pols gebroken en heb je maanden daarna daar nog steeds last van. Herken jij je in een of meerdere van deze klachten? Dan zijn de sessies voor jouw geschikt en is de kans groot dat ik een verschil kan maken in jouw leven. Of je dat op dit moment nu al wel, of nog helemaal niet kunt geloven… Er is zoveel meer mogelijk dan het reguliere circuit vaak te bieden heeft.

Bij pijn gerelateerde klachten is er doorgaans snel, vaak al tijdens de eerste sessie, een positieve en blijvende verandering waar te nemen, waarbij niet slechts het symptoom maar juist de bron wordt aangepakt.

Maar ook wanneer je een andere, niet pijn gerelateerde andere klacht hebt zoals misschien een slecht werkende schildklier, een hoge of juist lage bloeddruk, stress, aanhoudende vermoeidheid, misschien loop je wel moeilijk, of stotter je of heb je een heel andere klacht. Maar  het kan ook een situatie betreffen, of een patroon, misschien uit een vorig leven waar je steeds tegenaan loopt en waar je graag verandering in zou willen zien. Ook wanneer je te horen hebt gekregen dat “je ermee moet leren leven” kan er ooit toch veel verbetering mogelijk zijn. Er is vaak veel meer mogelijk dan we aanvankelijk dachten!

De cliënt hoeft nergens in te geloven. Bereidheid om verandering toe te laten is voldoende.
Meer weten stuur me dan een e-mail, of neem telefonisch (073-3001148) contact op.

((disclaimer))

 

error: Content is protected !!
© The Magic Touch 2019 - De enige constante is verandering