Loop jij misschien vast in het reguliere circuit en heb jij  nog steeds klachten, bijvoorbeeld pijnklachten? Zoals schouder of nek klachten of een lage rug hernia? Of andere pijn of andere onbegrepen klachten waarin je nu wel eens echt verandering zou willen ervaren?

Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik boek namelijk vaak blijvend positief resultaat bij pijn en onbegrepen klachten, al meteen tijdens de eerste behandeling.

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

 • Een vrouw had met motorrijden een valpartij en brak haar pols. Na vier maanden nog steeds pijn. Na een korte healing sessie was haar pijn weg. Het is een wonder zei ze.
 • Sportvrouw met ruim anderhalf jaar pijn in de elleboog verloor na circa 30 minuten de pijn in haar elleboog waarbij ook haar schouder verzachtte.
 • Een man had al twaalf jaar nekpijn. Tijdens een korte healingsessie was zijn pijn gezakt van een 7 naar een 1.
 • Man liep al vijf jaar bij de fyshiotherapeut maar bleef toch pijn houden. Na een sessie van 45 minuten was zijn pijn voor het eerst gezakt.
 • Een vrouw liep al geruime tijd bij de fyshiotherapeut en daarnaast ook bij de masseur. Toch pas viel 70% van de klachten weg bij een drie kwartier durende healing sessie van mij.
 • Man liep al jaren met lagerug hernia en was zeer scpetisch ten aanzien van dit energetisch werk. Toch kreeg ik ruimte om het op hem te demonstreren en binnen 20minuten was deze beste man van zijn hernia verlost.
 • Een vrouw die na een sessie veel langer op haar benen staan kan zonder pijn te hebben.
 • Een vrouw had sinds haar auto ongeluk regelmatig pijnaanvallen. Na een sessie bleven deze voor het eerst uit.
 • Een vrouw had al meer dan vijftien jaar zowel een onderrug hernia als een bovenrug hernia met doorgaans tussen de 7 en een 9 aan pijn. Ook kreeg zij injecties tegen de pijn wat bij haar geen effect had. Tot tijdens de healing sessie de pijn voor het eerst zakte, eerst helemaal naar een 2 en later verder naar een 0.
 • Een vrouw had al jaren een scheefgetrokken pink en een hand die blauwig tot paars kleurde. Tijdens een healing op afstand voelde zij het eerst warm worden  in haar lichaam dan constateerde zij dat de kleur in haar hand weer naar normaal trok en dat warempel ook haar pink weer normaal recht was gaan staan.
 • Een vrouw met een trage schildklier probleem met een van de meetwaarden 4, normaliseerde enkele dagen na de sessie terug naar een optimale meetwaarde 14
 • Een man had al vier jaar pijnen in zijn schouder. Liep voorheen bij de fysiotherapeut maar was gestopt omdat het bij hem niets had geholpen. Inmiddels kreeg hij al twee jaar lang ook injecties tegen de pijn die wel iets hielpen maar niet afdoende. Na een sessie van 3 kwartier zei hij: Marco ik kan nu wel zeggen dat dit niet werkt maar jij merkt wel dat ik geen “auw” meer zeg..
 • Een vrouw die alsmaar duizelig was werd tijdens de sessie zo duizelig dat ze wilde stoppen want dit was maar niks. De volgende dag kreeg ik een SMS dat het toch wel veel scheelde.
 • Een vrouw die had al anderhalf jaar een stroeve werkrelatie met haar secretaresse, die haar meer werk gaf dan ontnam. Hierop hebben we middels een healing een situatie healing gedaan. De maandag die erop volgde kreeg ik een SMS bericht. Dat het niet was te geloven maar dat de secretaresse haar gedrag 180 graden was bijgedraaid.

N.B. Ook hierbij geldt dat ieder mens een uniek wezen is en dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst. Bekijk ook de Disclaimer.

Heb jij ook gezondheidsklachten, of een situatie die moeilijk is, of iets dat je veranderen wilt, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een sessie met je doen kan? Neem dan eens contact met mij op voor een afspraak zodat jij zelf aan den lijve ondervinden kunt hoe bijzonder het is?

error: Content is protected !!
© The Magic Touch 2019 - De enige constante is verandering