Clicky

Als energetisch therapeut biedt ik de volgende diensten aan:

1) Afstandsbehandeling Energetische Healing
Het voordeel van deze vorm van energetisch werken is dat ik klachtgericht kan werken terwijl dat je gewoon thuis blijft. Deze sessie neemt 20 minuten.

2) Magic Touch Transformatieve Energetische Healing
Het voordeel van deze vorm is dat ik klachtgericht te werk kan gaan en gerichter kan werken dan op afstand. Deze sessie duurt 30 minuten, en er treden dikwijls snel, vaak al tijdens de sessie positieve veranderingen op. Bijvoorbeeld een fikse verlichting in de pijnklacht. (zie wel ook de disclaimer)

De fysieke sessie zal minimaal dertig en maximaal een uur tijd in beslag nemen, afhankelijk van de keuze. De sessie zal plaatsvinden in mijn praktijk te ‘s-Hertogenbosch, op een kleine 10 minuten loopafstand van zowel de Brabanthallen, als het Centraal Station van de NS. Per motor of auto goed bereikbaar vanaf de A2 en A59. Ruime mogelijkheid tot parkeren.

3) Reconnective Healing®
Bij Reconnective Healing® vind er naast dat lichamelijk genezing niet is uitgesloten een soort energetische upgrade plaats doordat vanuit verschillende dimensies licht en informatiestructuren worden hersteld en jouw verbinding met energetische lijnen en energetische rasters worden geactiveerd en/of herstelt. Misschien doordat er nieuwe uitlijning ontstaat zijn er klachten die bij je wegvallen, of verminderen of makkelijker te dragen worden. Misschien voel je je kalm en rustig, sterker en meer verbonden met jezelf, het universum, of met een naaste. Of verdiept je contact met jezelf, met de natuur of met het universum, of merk je dat je intuïtie sterker is geworden. Wat het ook is, door deelname aan deze sessies ben je energetisch blijvend veranderd. (zie wel ook de disclaimer) De sessie zal ongeveer vijftig minuten tijd in beslag nemen.

Voor meer informatie over Reconnective Healing®, klik hier.

Deze sessie zal plaatsvinden in mijn praktijk te ‘s-Hertogenbosch, op een kleine 10 minuten loopafstand van zowel de Brabanthallen, als het Centraal Station van de NS in Den Bosch. Per motor of auto goed bereikbaar vanaf de A2 en A59. Ruime mogelijkheid tot parkeren.

Heb je vragen over deze diensten?
Klik dan op de onderstaande link kopteksten, of stuur een bericht via de contactpagina.
Magic Touch Transformatieve Energetische Healing 
Reconnective Healing®

© The Magic Touch 2019 - De enige constante is verandering