Over mij

Marco van den Brand, Bewustzijnspionier, Tranceformatief Energetisch Therapeut

Mijn naam is Marco, ik ben bewustzijnspionier. Het zat eigenlijk al in het familiebloed. Mijn allereerste kennismaking met een vorm van transformatief energetische healing had ik als kleine jongen. Ik was zojuist met mijn arm terechtgekomen in de pan met hete soep die mama net van het vuur had gehaald. Ik begon meteen te huilen en mama belde meteen opa op, tijdens dit gesprek stopte ik abrupt met huilen. Opa had op afstand energetisch de situatie veranderd. De pijn was weg en ik had geen rode huid of lelijke littekens. Deze opa stierf al vroeg, dus ik zou van hem nooit leren hoe hij dit kon (overdragen). Het duurde voor mij nog tot ongeveer 2008 dat ik opnieuw kennis zou maken met transformatieve energetische healing. 

Ik had een pijnklacht waar ik maar niet vanaf kwam, de oefeningen van de fysiotherapeut hadden niet geholpen. Ik kreeg toen een sessie aangeboden waarbij ik diende te kloppen op specifieke plekken op mijn lichaam en daarbij woorden uit te spreken. Hoewel ik aanvankelijk heel sceptisch was en niet kon geloven dat het zou werken, besloot ik uiteindelijk dat ik niets had te verliezen. En kreeg ik door de methode een aantal dagen op mezelf toe te passen zodoende op relatief eenvoudige wijze een chronische pijnklacht grotendeels weg. Die ervaring zorgde ervoor dat ik langzaamaan kwam open te staan voor dit magisch aandoend energetisch werk. 
De  eenvoud en doeltreffendheid zijn met mijn huidige sessies nog steeds actueel. Vaak binnen dertig minuten hebben we, niet zelden voor het eerst sinds jaren, een aangename verandering. 

Een voorbeeld hiervan is een persoon heeft al jaren en jaren pijn in de rug. Hernia. Fysiotherapie, massages, injecties tegen de pijn ondersteunde allemaal wel, maar de pijn bleef. Op een schaal van 0 tot 10 waarbij 0 pijnvrij is en 10 eigenlijk ondragelijk had de persoon vaak toch wel een 9 aan pijn. Dat is best veel. Maar binnen het tijdsbestek van 20 minuten dat ik werkte in het energetisch veld van de persoon zakte voor het eerst de pijn lager dan het met pijn ooit was geweest, tot een 2 aan pijn. De volgende dag bleek het verder te zijn gezakt naar een 0Dit biedt overigens geen garanties voor toekomstige resultaten. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om het zelf te ondervinden.

error: Content is protected !!
© The Magic Touch 2019 - De enige constante is verandering