Wat zijn de prijzen?

Hoewel de mogelijkheden van dit krachtige energie werk eigenlijk onbetaalbaar zijn,
wil ik de prijzen graag betaalbaar houden. Heb je echt last van een klacht? En wil je daar echt verbetering in, dan ben je hier aan het juiste adres. 

*** De roze kortingsbon is alleen geldig voor de sessies vanaf 50 minuten!
*** Ben je nog student, dan kun je op vertoon van je studentenpas €15,- korting krijgen.

Enkele sessies
De kosten voor een healing sessie op afstand van 20 minuten zijn €40,-

De kosten voor een fysieke Magic Touch Healing sessie van 30 minuten zijn €50,-

De voordelen van deze Magic Touch Healing sessies ten opzichte van de Reconnective Healing® sessies zijn de doelgerichtheid en effectiviteit in het aanpakken van een klacht.

De kosten voor een fysieke Reconnective Healing® sessie tot 60 minuten zijn €65,- 

De kosten voor een fysieke Magic Touch Healing sessie van 60 minuten zijn €60,- 

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW

Groepsessie
Een groepssessie op uw locatie, vanaf 10 personen €30,- per persoon.
Exclusief reiskosten.

Als alternatief therapeut ben ik geregistreerd bij beroepsorganisatie CAT. Collectief voor Alternatief Therapeuten, en bij GAT een door het Ministerie van Volksgezondheid erkende geschillencommissie. Dat houdt in dat ik me houd aan de richtlijnen en beroepscode die bij het uitoefenen van mijn beroep horen.

The Magic Touch is Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 72907274

Betaling:

Gelieve te betalen op de locatie per PIN. Apple Pay of debet of creditcard is ook mogelijk. Na PIN betaling krijgt u indien gewenst direct een bewijs van betaling per SMS of per e-mail toegezonden. De betalingen worden veilig verwerkt via SumUp. De healing op afstand sessies kunnen na overleg worden betaald via door mij gestuurde digitale acceptgiro of anders worden overgemaakt op NL50 ASNB 0781 2497 08 Ten name van The Magic Touch, Den Bosch.

In de toekomst zullen voor degene met een aanvullende zorgverzekering de individuele sessies mogelijk deels vergoedt kunnen gaan worden door een aantal zorgverzekeraars. Op dit moment is dat nog niet mogelijk. Voor het maken van een afspraak kunt u via de contactpagina mij een bericht sturen of kunt mij telefonisch bereiken op 0733001148

error: Content is protected !!
© The Magic Touch 2019 - De enige constante is verandering